360

Naaicafé

Wassen, strijken, opruimen, schoonmaken, boodschappen doen, (klein) kinderen van school halen,… Heb je soms ook nood aan een moment voor jezelf? Even ontsnappen aan de dagelijkse drukte en je volop kunnen concentreren op je naaiproject? Kom dan zeker eens langs in ons gezellige naaicafé. Er heerst een huiselijke sfeer en er zijn lekkere drankjes!

Tijdens de openingsuren van de winkel kan je terecht op de verdieping erboven, waar zich een knus naaicafé bevindt, dat plaats biedt aan 8 personen. Door het beperkt aantal plaatsen, vragen we je vriendelijk om je plekje vooraf te reserveren. Je kan kiezen om te reserveren per uur of uit een voormiddag, namiddag of een hele dag. Wil je graag ’s avonds langskomen, dan ben je elke donderdagavond welkom in ons Late Night Café.  

 

  • Uurtarief : €5.00
  • Voormiddag (9.00u – 13.00u): €12,50
  • Namiddag (13.00u – 17.00u): €12,50
  • Donderdagavond (19.00u – 22.00u): €10
  • Gehele dag (9.00u – 17.00u): €20

 

De prijzen zijn inclusief het gebruik van een naaimachine (Janome Skyline S3) en overlock (Bernina). Maar je bent altijd vrij om je eigen naaimachine mee te brengen. In het naaicafé zijn er 6 plaatsen met een naaimachine en 2 vrije ruimtes.  Je kan je er in alle rust, onder het genot van een fris of warm drankje, concentreren op je naaiwerk. Stoot je tijdens het naaien op een vraag? Dan staan we in de winkel voor je klaar met advies en tips. Bovendien krijg je dan 10% korting op je aankopen in de winkel. Heb je nood aan een pauze of trek in iets lekkers? Dan kan je altijd terecht bij onze buren. Frituur en broodjeszaak Schaffens Patatje zit drie deuren verder en is geopend van woensdag tot en met zondag. Voor een goede bakker hoef je enkel de straat over te steken. Uiteraard kan je ook terecht bij de horeca in het dorp, zoals Taverne Het Excuus. Dé ideale manier om een leuke uitstap te maken en tijd te spenderen aan jezelf!

Reserveren graag !