360

Over ons

De Stoffenschuur verkoopt allerlei stoffen, fournituren en patronen, organiseert leuke workshops en beschikt over een gezellig naaicafé. Alles wat je nodig hebt om je hobby te beoefenen, kan je bij ons vinden! In de winkel krijg je persoonlijk advies en een antwoord op al je vragen. In het huiselijke naaicafé, waar je terecht kan tijdens de openingsuren van de winkel, kan je onthaasten van de dagelijkse drukte en genieten van een moment voor jezelf.

De Stoffenschuur beschikt over een ruime keuze aan stoffen in allerlei verschillende materialen en afmetingen en aan diverse prijzen. Van kindermodestoffen tot damesmodestoffen, van zacht katoen tot stevig leder, in een basiskleur of chique design. Je vindt bij ons tevens de creatieve stoffen van bekende Belgische designers, zoals Eva Mouton en Lotte Martens. We leggen niet de focus op interieurstoffen, maar staan altijd open voor de vraag van onze klanten.

 

Naast de stoffen verkopen we allerlei leuke en populaire patronen. Zowel in de vorm van welbekende naaimagazines (o.a. La Maison Victor, Ottobre) als losse patronen (o.a. Compagnie M, Zonen 09). Om kinder- en dameskleding, handtassen, accessoires en zelfs tipitenten te ontwerpen.

 

Aan de fournituren, die nodig zijn om je creatie af te werken, hebben we uiteraard ook gedacht! Kleine benodigdheden zoals naalden, knopen, boorden en ritsen zit standaard in ons assortiment. Je dient enkel over een naaimachine te beschikken, om met je aankopen direct aan de slag te kunnen gaan!

Wie ben ik?

Aangenaam! Ik ben Nathalie Binnemans en verwelkom je graag in mijn Stoffenschuur. Ik ben een trotse mama van twee kinderen, waarvoor ik al veel kleding en dekentjes heb genaaid. Tijdens mijn eerste zwangerschap heb ik deze passie ontdekt en ben er nadien nooit meer mee gestopt. Mijn job als teamverantwoordelijke in een babywinkel heb ik stopgezet om van mijn hobby mijn beroep te maken. Ik volg nog wekelijks naailessen om ervoor te zorgen dat mijn kennis alsmaar groter wordt. Daarnaast vind ik het belangrijk om voldoende tijd te spenderen aan mijn gezin en vriendinnen en houd ik ervan om thuis een warme sfeer te creëren. Daarom wilde ik graag een knus naaicafé, een plek waar iedereen zich thuis voelt. Daarnaast geef ik de klanten graag advies en tips in de winkel. Door mijn opleiding als interieurarchitecte heb ik een goede kijk op stoffen en kleuren en vind ik het belangrijk om enkel producten te verkopen waar ikzelf achtersta.

Geniet van een drankje in ons naaicafé

Meer info over ons naaicafé